Támogasd a munkánkat!

Szeretnél hozzájárulni anyagi segítséggel a kampányaink, és ügyeink sikeréhez?  

Kérjük, klikkelj a Donate gombra.

átirányít a paypal fizetési oldalra

ott választhatsz, hogy a PayPallal vagy Bankkártyával adományozol. 

Hogyan és mit támogatsz?

  • pártoló tagság

Havonta egy eurónak megfelelő összeggel, illetve 330 forinttal  járul hozzá az ügyeinkhez a pártoló tagunk. Szeretnéd a hálózatunk tagjaként támogatni az ügyeinket? Jelentkezz e-mailben, vagy személyesen!

  • egyszeri támogatás

Bármilyen csekély, vagy nagy összegű felajánlás hozzájárul a független működésünkhöz. Lehetőség van megjelölni, hogy konkrét programra, vagy általános működésre szánod a felajánlott összeget!

  • rendszeres támogatás

Független, demokratikus szervezetként kormányoktól, politikai pártoktól, nem fogadunk el támogatást! Magánszemélyektől, vagy a magánszektorból fogadunk felajánlásokat! 

  • tanulni akarunk kampány

Önkénteseink  már 200 településen gyűjtenek aláírást, hogy a kormány visszaállítsa a tankötelezettség korhatárát 18 évesre. Kérjük, járulj hozzá a kampány önkénteseinek a költségeihez!

  • roma büszkeség napja

2013-ban csatlakoztunk az európai mozgalomhoz. A kulturális demonstráció alkalmával minden évben új társadalmi akciót is hirdetünk, és annak a céljaiért dolgozunk! Ilyen a Tanulni Akarunk kampány is!

  • online
    jogsegély-szolgálat

Az ügyfeleink nem engedhetik meg maguknak, hogy az elszenvedett jogsérelmeik kapcsán indult eljárások során felmerülő költségeket saját anyagi forrásból biztosítsák. Ehhez kérjük a támogatók felajánlásait.

Köszönjük a felajánlásokat!

Szeretnéd a hagyományos banki utalást vagy befizetést választani?

banki adataink

Magnet Magyar Közösségi Bank

16200223-10090019

Close Menu